29 Ocak 2011 Cumartesi

haberlerden kesit

evet, haberlere bir göz gezdireyim dedim manşette gördüğüm haber bir genç kız öleceğini feysbıktan bildirmiş. sonra da kendini asıvermiş. bu kadar basit işte ölüm.
erkek arkadaşından ayrıldığı üzere yatak odasına kendini astığı söylentileri var. insanların tek derdi bu mu gerçekten önyargısını zihine düşürüyor bu olay. ayrılıklar ölümü getirmez!
genç kızımız şöyle yazmış facebookuna; anne, benim yorganım pembeydi, neden beyaz örttün üzerime...? pamuk gibiydi yatağım, neden bugün taştan...? gece lambasını yakmayı unutmuşlar... oysa annem bilirdi, karanlıktan korktuğumu... yağmur mu yağdı acaba? etraf toprak kokuyor... anne yatağıma böcekler girdi, alır mısın...? hafta sonu da değil, neden yıkadılar beni...? üstelik yabancı kişiler...! neden ağlıyorsun anne. neden ağlıyorsun anne, yoksa bana küstün mü...

içim sızlardı nedeni başka bir şey olsaydı. belki de medyaya aktarılan bu kadar bilmiyorum. ama eğer neden sevgili ise buradan sorarım sana genç kız; yazık olmadı mı sana ?

haber burada;http://www.milliyet.com.tr/olecegini-facebook-tan-duyurdu/turkiye/sondakika/29.01.2011/1345788/default.htm

e
kleme: hatunun saçları postiş, aldanmayın.
hayır, duygusuz değilim, haketmeyen ölümlerden haz etmiyorum hepsi bu.

5 yorum:

  1. hay allah ne kötü. duymamıştım.
    yapmasaymış keşke.

    YanıtlaSil
  2. keşke yapmasaymış.
    keşke iyi haberler verebilseydim.

    YanıtlaSil
  3. öff garipmiş..böyle sonlar nasıl yazabilir insan kendine.tamam kendini düşünmemişsin ailene bunu yapmaya hakkın varmı.neyse ölmüş insanın ardından laf kalabalığı yapılmazmış.sustum.

    YanıtlaSil
  4. hakedenin arkasından yapılır. doğru söylüyorsun ailesine bunu yapmaya ne hakkı vardı1 o yazıyı okuyunca annesini tahmin etsene.
    bu gençler nereye gidiyor merak ediyorum doğrusu.
    ayrıca, hoşgeldin machu. özlemişim.:)

    YanıtlaSil
  5. hoşbulduuumm :) özlemişim bende ayol :)

    YanıtlaSil