25 Ocak 2011 Salı

Biraz yaşam istiyorum sizden

Düşündüm o orada o yatakta yatarken ben ne yapabilirim, nefesimi veremem, kalbimi veremem. Dua edeyim desem dua bilmem. Bir oyun buldum bende. Sesimi dedim duyurursam birilerine, o kalbi kocaman birilerine, onlarda iyi dileklerini yollarsa "o iyileşecek" derse ya da "umarım yeniden" derse ya da ne bileyim işte, açar gözlerini dedim. Yeniden bakar da gözlerimin içine derslerimi sorar, gelecekten sevgililerden bahsettiğimizde "bak üzerse seni hala silahım var, ölmedik ya" der.. daha neler neler der.. Daha ne sohbetler ederiz biz!

Nerden çıktı diyorsunuz. Ben totemlere inanan bir insan değilim, hatta ineğe tapan insanlardan da hiç haz etmem. Zaten benimsediğim bir din bile yok. Fakat bugün, bu yazımı okuyan herkesden biraz mavi göndermesini istiyorum...
Biraz umut, biraz sağlık, biraz nefes.
Kimbilir belki biri, bir şey yada adı her ne ise, sesimizi duyar da O'nun tekrar gözlerini açmasını sağlar.
Çok değil, biraz yaşam istiyorum sizden.

.. Daha ikizlerimizin ilk doğum gününü kutlayacağız biz, daha elini o yatakta bile bırakmadığın o kadınla bir ömür daha yaşayacaksın, Sıla'ya kızacaksın kardeşine su atma kızım diye, derinlere en derinlere gideceğiz daha, sen nasıl elimizden tuttuysan, o koskoca denizde yüzmeyi değil boğulmamayı öğrettiysen biz de sen yorulunca elinden tutacağız, öyle çıkacağız kıyıya.
Daha görmek isteyip de giremediğim bir çok yere yine ilk sen götüreceksin.
Hayır, bizi bırakıp gitmeyeceksin biliyorum.
Gerçekten biliyorum ben!
Hadi siz de inanın bana!
İnanın ki, geri dönsün..

5 yorum:

  1. bu gece de dualarım sizinle olsun

    YanıtlaSil
  2. SIkma canini olur mu..Hersey cok güzel olacak:*

    YanıtlaSil
  3. sevgili dürr-i yekta, teşekkür ederim, gerçekten teşekkür ederim.
    sevgili rory, matem olmasaydı gözlerde.. yok yok henüz gitmedi ki! haklısın, sıkmıyorum, açacak gözlerini ve her şey güzel olacak. teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  4. ben umut ediyorum. sen de et.

    YanıtlaSil
  5. Umut ediyorum. Ben de sevgili neyse, ben de.

    YanıtlaSil