8 Ocak 2016 Cuma

Siz de

Bloga bakmayalı bir anda 60a yakın kişi takip etmeyi bırakmış. Şaşırdım.
Fakat hala takip etmekte olan 382 kişi beni daha çok şaşırtıyor.
Neden buradasınız? Burada mısınız?
Siz de gidin.

9 yorum:

  1. Emila aynı kaderi paylaşıyoruz aslında. Evet ben buradayım. Geçen gün kiralık kalemler yazısından sonra 50 kişi beni takipten çıkmış, ona yorumladım. Oysa birbirimize tahammül etmemiz gerekirdi. Şimdi sende de bu takipten çıkanlar varsa acaba sistem bi bunları takipten çıkardı diye de düşüünyorum doğrusu. Bence önemli olan çok takipçi değil, gönüldaşların bizi takip edip, paylaşımları önemli. Bazen bir kişi bile hayatımıza bir renk getirebiliyor. O siyah bile olsa, kaderimizi beyaza çevirebiliyor.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle haklısın sevgili Profösör.
    Fakat 6 yılı aşkın süredir buralardayım ilk defa başıma böyle bir şey geldi o nedenle anlam veremedim. Sistem mi acaba?

    YanıtlaSil
  3. Bırakılma değil o aslında. Genel bir durum oldu, herkesin takipçilerinde azalma var. Sanırım kullanılmayan hesaplar falan silindi sistem tarafından.

    YanıtlaSil
  4. Bende de olduğuna göre; aynı anda. sistemin bir hatası olabilir kanaatindeyim. hayırlısı olsun. Sen yazmaya devam et. bir kişi anlasın ve senden feyzalsın yeter. seni dost edinsin yeter. Sana dua etsin yeter.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben burada guzel insanlar tanidim yillarca iletisimim bir sekilde kesilmedi. Bu yeterli Profosor :)

      Sil
    2. Ben burada guzel insanlar tanidim yillarca iletisimim bir sekilde kesilmedi. Bu yeterli Profosor :)

      Sil
  5. Burdayiz burdayiz... ben de hep ayni soruyu soruyorum kendime: ) ama hala yazanlarin olmasi, yazinin ölümsüz oldugunu kanitliyor bir kez daha. Bence hep olalim.

    YanıtlaSil
  6. Bu konuyu dert etmeli miyim diye sordum kendime? Bazen neden 20 yi aşan takipçim yok diye düşünüyorum, ama zaten takip etsinler diye açmadım ki adım üstümde, şans eseri bir kaç yüzünü görmediğim dostum oldu, mutluyum :)

    YanıtlaSil