2 Ekim 2011 Pazar

Bayan A

Kapı aralığına sıkışmıştı bay A.
Dün gece seviştiği o kadını hayallerinde ıskalamış olmanın verdiği buruklukla ilerledi salona. Muhtemelen ilk yudumunu aldığı viskiydi birazdan açacağı. Chivas Regal, tartışılmaz en güzeliydi. Sonra bir kadından çok sevdi viskiyi. Bir kadının ıslaklığından daha lezizdi yudumlar.

Iskalanmış hayaller, mutlu sonla bitiyor tesadüfler diyarında. Eh, alışkanlıktır adına tesadüf diyoruz. Aşkın bir türlü sevemediği, sevmiş gibi gösterildiği.

İlerledi Bay A. Önce öptü Bayan A'yı. Gözlerinden başladı sevişmeye. Sonra dudakları geldi, az daha indi, göğüslerindeydi. Engin yeşilliklerde uzanmış gibiydi ruhu. Biraz daha indi. Kuytuların en güzeli.. Yeşilin en güzeli. Sonra gök yüzüne çıktı Bay A. Kahverengi odanın krem penceresinden, atlayıverdi öylece. Yudum yudum, içine çeke çeke.

Iskalanmış hayallerin beyaz kadını. Subjektif betimlemelerin virgülüydü.

Yitik cümleler krallığında özneler arayan Bay A, gök kuşağından harfler içmeye başladı. Her harf aynı ismi oluşturuyordu. Her yol aynı kadına çıkıyordu. Her viski Chivas Regal tadı veriyordu.

Kapı tekmeleniyordu. Sanki tüm renkler bir şenliği kutlarcasına karışıma girmişlerdi en canlı tonlarda. Açmak istiyorlardı. İçeride olmak istiyorlardı.
Kapıya sıkışmıştı mutluluk, pencereyi kapattı, paspası çekti kapıya doğru yürüdü Bay A.
Kapıdaydı.
Kapı.
Ka.
K.
..

2 yorum:

  1. opmek ki en kutsalıdır
    hayal kırıklıgı yasatır baska viskilerde
    eksi bi tad bırakır..
    hikaye sahane:)

    YanıtlaSil
  2. Bardağı lekelemiş eski bir ruj lekesi gibi artık.
    Sadece içtim Matias, galiba sadece içtik.

    YanıtlaSil